GRGIĆ POŠIP

Proizvodi se od bijelog istoimenog grožđa koje se uzgaja na području Čare na otoku Korčuli. Fermentacija Pošipa odvija se lagano, na kontroliranoj niskoj temperaturi oko 12 °C. Pod ovim uvjetima vino Pošip zadržava okus sortnih i voćnih aroma. Nakon fermentacije, vina odstoje četiri do šest mjeseci u posebnim bačvama od francuskog hrasta. Zbog niske opskrbe zraka, vino diše i dalje se razvija. Istovremeno kroz hrastove bačve vino se obogaćuje ugodnim ekstraktima arome vanilije. Nakon flaširanja vino dozrijeva oko šest mjeseci u hladnom podrumu. Tijekom tog vremena, raznolikost okusa vina Pošip ujedinjuje se s aromama hrastovih bačvi i stvara jedinstveni buke.

23,90 

49 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

KATEGORIJE ,

Dodatne informacije

Težina 1,85 kg
Dimenzije 15 × 15 × 38 cm
BOJA

SORTA

DRŽAVA

REGIJA

PODREGIJA

VINOGORJE

SADRŽAJ ŠEĆERA

ALKOHOL

ZAPREMINA

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    ×

     

    Bok!

    Odabirom kontakta korisničke podrške započnite komunikaciju na WhatsAppu.

    × Imate pitanje?